De Verschijning aan Ivan op vrijdagavond 29 mei 2015Vrijdagavond kwam Ivan met zijn gebedsgroep samen bij het beeld van Onze-Lieve-Vrouw boven op de Verschijningsberg. Na afloop gaf Ivan volgende verklaring: "Onze-Lieve-Vrouw kwam vanavond opnieuw vreugdevol en blij onder ons. Zoals steeds begon Zij met ons te begroeten en te zegenen met haar Moederlijke groet: "Gezegend zij Jezus, mijn lieve kinderen".

Daarna bad Onze-Lieve-Vrouw een tijdlang met uitgestrekte armen over alle aanwezigen en bad Ze in het bijzonder voor alle zieken hier aanwezig. Dan zei Onze-Lieve-Vrouw:

"Lieve kinderen, ook vandaag verlang Ik jullie op te roepen om te bidden voor de herders in de Kerk. Bid, lieve kinderen, dat zij Mij zouden kunnen aanvaarden, dat zij mijn Boodschappen zouden kunnen aanvaarden en dat ze mijn Boodschappen beleven, dat ze dragers van mijn Boodschappen zouden zijn in deze vermoeide wereld.

Lieve kinderen, mogen zij, gesterkt door de Heilige Geest en aangemoedigd door het geloof, het Nieuwe Testament uitdragen en de gezinnen evangeliseren. Bid, lieve kinderen, voor mijn herders en wees volhardend in gebed. Dank jullie, dat jullie ook vandaag aan mijn oproep gehoor hebben gegeven."  

De Verschijning aan Ivan op vrijdagavond 29 mei 2015Daarna heeft Onze-Lieve-Vrouw iedereen gezegend met haar Moederlijke zegen en zegende ze ook alle daartoe meegebracht voorwerpen. Daarna heb ik jullie allen aanbevolen bij Onze-Lieve-Vrouw, al jullie noden, intenties, jullie gezinnen, en in het bijzonder ook de zieken. Onze-Lieve-Vrouw bleef nog een tijdlang voor jullie hier bidden en ging in dat gebed van ons heen, omgeven door een verlicht Kruis en met de afscheidsgroet: "Ga in vrede mijn lieve kinderen".
Dat was het voornaamste uit de ontmoeting van deze avond. Dankuwel", aldus Ivan Dragicevic.

In 34 jaar van Verschijningen in Medjugorje heeft de Kerk nooit de boodschappen van Medjugorje veroordeeld als een gevaar voor het geloof of de gelovige moraal, maar recent instrueerde de prefect van de Congregatie voor de Geloofsleer enkele bisschoppen om geen getuigenis van Medjugorjezieners toe te staan in hun diocees. Deze boodschap lijkt een duidelijke oproep te zijn van Onze-Lieve-Vrouw aan de Kerk om haar bezoeken en boodschappen van Medjugorje te aanvaarden en dat haar evangeliserende boodschap in overeenstemming is met de heilsleer van de Kerk.

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish