Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

"Lieve kinderen, Ik, jullie Moeder, kom opnieuw onder jullie uit liefde zonder einde, vanuit de eindeloze liefde van de eindeloos Hemelse Vader. Wanneer Ik in jullie harten kijk, zie ik dat velen van jullie Mij als Moeder aangenomen hebben en met een oprecht en zuiver hart verlangen jullie mijn apostelen te zijn.

Maar Ik ben ook de Moeder van diegenen die Mij niet aannemen en die, in de hardheid van jullie harten, niet verlangen om de liefde van mijn Zoon te leren kennen. En jullie weten niet hoezeer mijn hart lijdt en hoeveel Ik voor jullie bid tot mijn Zoon. Ik bid tot Hem dat Hij jullie ziel mag genezen, want dat kan Hij. Ik bid tot Hem dat Hij jullie mag verlichten met het wonder van de Heilige Geest zodat jullie ophouden Hem steeds weer te verraden, te vervloeken en te kwetsen. Met heel mijn hart bid Ik dat jullie zouden begrijpen dat alleen mijn Zoon de redding en het licht van de wereld is.

En jullie, mijn kinderen, mijn lieve apostelen, draag mijn Zoon voortdurend in jullie hart en gedachten. Op deze manier dragen jullie de liefde uit. Al wie Hem nog niet kent, zal Hem herkennen in jouw liefde. Ik ben altijd bij jou. Heel bijzonder ben Ik ook bij jullie herders want mijn Zoon heeft hen geroepen om jullie te leiden op de weg naar de eeuwigheid. Dankjewel, mijn apostelen, voor jullie offer en liefde." 

Mirjana zei dat Onze-Lieve-Vrouw alle aanwezigen zegende en alle daartoe meegebrachte religieuze voorwerpen zegende. Mirjana voegde er nog aan toe dat Onze-Lieve-Vrouw triest was, maar vol van liefde.

Filmpje van de Verschijning:

Fotoreportage van de Verschijning: