Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

"Lieve kinderen, Ik, de moeder van allen die hier verzameld zijn en de moeder van de ganse wereld, zegen jullie met mijn Moederlijke zegen en roep jullie op om de weg van de nederigheid in te slaan. Deze weg helpt je de liefde van mijn Zoon te leren kennen. Mijn Zoon is almachtig en in alles aanwezig. Als jullie, mijn kinderen, zich hiervan niet bewust worden, zal duisternis en verblinding gaan heersen in je ziel. Alleen de nederigheid kan jou genezen.

Mijn kinderen, Ik heb altijd nederig, moedig en hoopvol geleefd. Ik wist, Ik werd ervan bewust dat God in ons is en wij in God zijn. Ik vraag jou hetzelfde. Ik verlang met ieder van jullie samen te zijn in de Eeuwigheid, want jullie zijn een deel van Mij. Ik zal je helpen op je weg. Mijn liefde zal jullie omringen als een mantel en van jullie apostelen van mijn licht, van Gods licht maken.

Met de liefde die voortkomt uit de nederigheid zal je licht brengen waar duisternis en verblinding heersen. Je zal mijn Zoon die het licht van de wereld is, uitdragen. Ik sta altijd aan de zijde van jullie herders en bid dat zij steeds een voorbeeld in nederigheid mogen zijn voor jullie. Dankjewel."

Filmpje van de Verschijning: