De gelovigen bij het Blauwe Kruis op de avond van 1 juni 2015Een buitengewoon grote menigte was vandaag getuige van de Verschijning van Onze-Lieve-Vrouw aan Mirjana Dragicevic. Al van gisterenavond was het Blauwe Kruis omgeven door mensen die zich opmaakten om er de nacht door te brengen. Sedert het voorbije weekend zijn uitzonderlijk veel bedevaarders in Medjugorje. Mogelijk maken veel pelgrims van de gelegenheid gebruik om later deze week door te reizen naar Sarajevo voor het bezoek van Paus Franciscus aan Bosnië-Herzegovina.

Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

"Lieve kinderen, Ik verlang om door jullie te werken, mijn kinderen, mijn apostelen, zodat uiteindelijk al mijn kinderen verzameld worden, daar waar alles in het teken staat van jullie geluk. Ik bid voor jullie, dat jullie door jullie daden andere zouden kunnen bekeren want de tijd is gekomen voor daden van waarheid, voor mijn Zoon. Mijn liefde zal werkzaam zijn door jou, Ik zal jou gebruiken.

Heb vertrouwen in Mij want alles wat Ik verlang, verlang Ik voor jouw bestwil, het eeuwige goede, geschapen door de Hemelse Vader. Jullie, mijn kinderen, mijn apostelen, jullie beleven het aardse bestaan in gemeenschap met mijn kinderen die de liefde voor mijn Zoon nog niet kennen, zij die mij nog geen moeder noemen. Maar wees niet bang om van de waarheid te getuigen. Als jullie niet bang zijn en moedig getuigen dan wint de waarheid, miraculeus. Maar, denk eraan, de kracht ligt in de liefde. Mijn kinderen, liefde is berouw, vergeving, gebed, offer en barmhartigheid.

Als jullie zouden weten hoe te beminnen, dan zouden jullie anderen bekeren door jullie daden. Jullie zouden het mogelijk maken dat het licht van mijn Zoon zou binnendringen in de zielen. Dank je wel.

Bid voor de herders. Zij behoren mijn Zoon toe, Hij heeft hen geroepen. Bid dat zij altijd de kracht en de moed zouden hebben om te schitteren met het licht van mijn Zoon."

Fotoverslag van de Verschijning

Filmpje van de Verschijning