Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

"Lieve kinderen, Ik spreek tot jullie allen en aanvaard jullie als mijn kinderen. Ik bid dat jullie Mij zouden aanvaarden en liefhebben als een moeder. Ik heb jullie allen verenigd in mijn hart. Ik ben onder jullie neergedaald en Ik zegen jullie. Ik weet dat jullie verlangen naar hoop en vertroosting door Mij omdat Ik jullie bemin en voor jullie ten beste spreek.

Ik vraag jullie om zich te verenigen met Mij in mijn Zoon en om mijn apostelen te zijn. Opdat jullie dit zouden kunnen, roep Ik jullie opnieuw op tot liefde. Er is geen liefde zonder gebed, er is geen gebed zonder vergeving, want liefde is gebed, vergeven is liefde.

Mijn kinderen, God heeft jullie geschapen om te beminnen en jullie beminnen om te vergeven. Elk gebed gebeden uit liefde verenigt jullie met mijn Zoon en de Heilige Geest, en de Heilige Geest verlicht jullie en maakt jullie tot mijn apostelen. Apostelen die alles wat ze doen, doen uit liefde voor de Heer. Zij zullen bidden met hun werk en niet alleen met woorden, omdat ze van mijn Zoon houden en de ware weg begrijpen die naar het eeuwige leven leidt.

Bid voor jullie herders, dat zij jullie steeds met een zuiver hart mogen leiden op de weg naar waarheid en liefde, de weg naar mijn Zoon. Dankjewel."

Filmpje van de Verschijning:

Bekendmaking van de Boodschap door tolk Miki Musa: