Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

"Lieve kinderen, jullie zijn mijn kracht. Jullie, mijn apostelen, die met jullie liefde, nederigheid en stil gebed mogelijk maken dat iemand mijn Zoon leert kennen. Jullie leven in mij. Jullie dragen Me in jullie hart. Jullie weten dat jullie een Moeder hebben die van jullie houdt en die gekomen is om liefde te brengen. Ik kijk naar jullie door de Hemelse Vader -jullie gedachten, jullie pijn, jullie lijden- en Ik offer ze aan mijn Zoon.

Wees niet bevreesd en verlies de hoop niet want mijn Zoon luistert naar zijn Moeder. Al vanaf zijn geboorte heeft Hij lief en Ik verlang voor al mijn kinderen dat zij die liefde leren kennen. Ik verlang dat ieder die Hem verlaten heeft omwille van pijn en onbegrip, mag terugkeren naar Hem en dat al diegenen die Hem nooit gekend hebben Hem zullen gaan kennen. Daarvoor zijn jullie hier, mijn apostelen en Ik als Moeder ben bij jullie.

Bid voor een overtuigd geloof, want liefde en vergevingsgezindheid komen voort uit een overtuigd geloof. Door liefde en vergevingsgezindheid zullen jullie al diegenen helpen die onbewust kiezen voor duisternis in plaats van licht. Bid voor jullie herders want zij zijn de kracht van de Kerk die mijn zoon jullie heeft nagelaten. Door mijn Zoon zijn zij de herders van de zielen. Dank jullie wel."

Onze-Lieve-Vrouw heeft alle aanwezigen en alle daartoe meegebrachte voorwerpen gezegend. Mirjana zei dat Onze-Lieve-Vrouw erg vastberaden was om haar kinderen te helpen.

Filmpje van de Verschijning:

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish