Mirjana ontving de Verschijning van Maria bij haar thuis. Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

"Lieve kinderen, met moederlijke liefde wil Ik jullie leren om eerlijk te zijn, omdat Ik verlang dat jullie in jullie handelen als mijn apostelen nauwkeurig, vastbesloten en bovenal eerlijk zijn.

Ik verlang dat jullie, met de hulp van de genade van God, zouden openstaan voor zegening. Ik verlang dat jullie door vasten en gebed van de Hemelse Vader het vermogen zouden verwerven om het natuurlijke en heilige - het Goddelijke, te herkennen. Met dat onderscheidend vermogen en onder de bescherming van mijn Zoon en mezelf, zullen jullie mijn apostelen zijn die weten hoe het Woord van God te brengen bij diegenen die het niet kennen, en jullie zullen elk obstakel dat op je weg verschijnt, weten te overwinnen.

Mijn kinderen, Gods genade zal als een zegen over je neerdalen en je zal haar kunnen vasthouden door vasten, gebed, zuivering en verzoening. Je zal de doeltreffendheid bezitten die Ik van je verlang. Bid voor jullie herders, dat de stralen van Gods genade hun paden mogen verlichten. Dankjewel."

Filmpje van de Verschijning:

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish