Boodschap van Gospa aan Mirjana op 2-12-2014Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

"Lieve kinderen, vergeet het niet, Ik zeg jullie dat de liefde zal overwinnen. Ik weet dat velen van jullie de hoop verliezen want rondom je zie je lijden, pijn, jaloezie, afgunst,... Maar Ik ben jullie Moeder. Ik ben in het Koninkrijk, maar Ik ben ook hier bij jullie. Mijn Zoon zendt mij opnieuw om jullie te helpen. Daarom, verlies de hoop niet, integendeel, volg Mij, want de overwinning van mijn hart is in de naam van God.

Mijn geliefde Zoon denkt aan jullie zoals Hij altijd al aan jullie dacht. Geloof in Hem en volg Hem. Hij is het Leven voor de wereld. Mijn kinderen, mijn Zoon volgen betekent het Evangelie volgen. Dit is niet eenvoudig. Dit betekent beminnen, vergeven en offeren. Dit zuivert en opent het Koninkrijk.

Oprecht gebed, dat niet enkel met woorden is maar bidden met een sprekend hart, zal je helpen. Zoals ook het vasten (jullie zal helpen), want dat is nog meer liefde, vergeving en offer. Daarom, verlies de hoop niet maar volg Mij. Ik smeek jullie opnieuw om te bidden voor jullie herders, opdat zij steeds naar mijn Zoon zouden kijken die de eerste Herder van de wereld was en wiens gezin de hele wereld was. Dank jullie wel."

Filmpje van de Verschijning


Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish