Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

"Lieve kinderen, met Moederlijke liefde en met Moederlijk geduld kijk Ik naar uw onophoudelijk dolen en hoe afgedwaald u bent. Daarom ben Ik bij u. Ik verlang u te helpen om eerst jezelf te vinden en te leren kennen, zodat u daarna al datgene zou kunnen herkennen en erkennen dat u verhindert om de liefde van de Hemelse Vader te leren kennen, oprecht en van ganser harte.

Mijn kinderen, de Vader leer je kennen door het Kruis. Verwerp daarom het Kruis niet. Tracht het te begrijpen en te aanvaarden met mijn hulp. Wanneer u het Kruis zal kunnen aanvaarden, zal u ook de liefde van de Hemelse Vader begrijpen. U zal met mijn Zoon en met Mij op weg gaan. U zal verschillend zijn van diegenen die de liefde van de Hemelse Vader nog niet kennen, van hen die naar de Hemelse Vader luisteren maar Hem niet begrijpen, van hen die niet met Hem op pad gaan, die Hem nog niet kennen.

Ik verlang voor u dat u de waarheid van mijn Zoon leert kennen en dat u mijn apostelen bent. Als kinderen van God kunt u boven de menselijke denkwijze uitstijgen en altijd opnieuw naar Gods denkwijze zoeken. Mijn kinderen, bid en vast opdat u in staat zou zijn om in te zien wat ik van jullie verwacht. Bid voor uw herders en verlang om, verenigd met hen, de liefde van Hemelse Vader te leren kennen. Dank u wel."

Foto's van de Verschijning:

Filmpje van de Verschijning:

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish