Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

"Lieve kinderen, Ik ben bij jullie met de zegen van mijn Zoon, bij jullie die van me houden en die me willen navolgen. Ik verlang ook bij diegenen te zijn die mij niet aanvaarden. Ik open mijn liefdevol hart voor jullie allemaal en Ik zegen jullie met mijn moederlijke handen.

Ik ben een moeder die jullie begrijpt. Ik leefde jullie leven en beleefde jullie lijden en vreugdes. Jullie die pijn ervaren, heb ook begrip voor mijn lijden omwille van mijn kinderen die niet verlicht willen worden door het licht van mijn Zoon, mijn kinderen die leven in de duisternis.

Hiervoor heb Ik jullie nodig, jullie die verlicht worden door het licht en die de waarheid begrepen hebben. Ik roep jullie op om mijn Zoon te aanbidden zodat jullie ziel kan groeien en ware vroomheid kan bereiken. Mijn apostelen, vanaf dat moment zullen jullie mij kunnen helpen. Mij helpen betekent bidden voor diegenen die de liefde van mijn Zoon nog niet kennen. Door voor hen te bidden, toon je mijn Zoon dat je van hem houdt en hem volgt.

Mijn Zoon beloofde dat het kwaad nooit zou overwinnen, want jullie, de rechtvaardige zielen, zijn hier. Jullie, die trachten te bidden met het hart. Jullie, die jullie pijn en lijden opdragen aan mijn Zoon. Jullie, die begrijpen dat het leven slechts een vingerknip duurt. Jullie, die verlangen naar het Koninkrijk der Hemelen. Dit alles maakt jullie tot mijn apostelen en voert jullie naar de Triomf van mijn hart. Daarom, mijn kinderen, zuiver jullie harten en aanbid mijn Zoon. Dank jullie wel."

Filmpje van de Verschijning


Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish