Mirjana tijdens de Verschijning op 18 maart 2018

Zienster Mirjana Dragicevic-Soldo had dagelijkse Verschijningen van 24 juni 1981 tot 25 december 1982. Tijdens de laatste dagelijkse Verschijning vertelde Onze-Lieve-Vrouw haar het tiende geheim en zei dat Ze voortaan jaarlijks zou verschijnen op 18 maart, Mirjana's verjaardag. Zo ook dit jaar. Ondanks de voorspelde regen en een temperatuur van minder dan 10°C arriveerden nog voor 5 uur deze morgen de eerste pelgrims bij het Blauwe Kruis voor de Verschijning aan Mirjana op de verjaardag van de zienster. Mirjana kwam rond 13u30 toe met een vreugdevolle glimlach op het gelaat en begroette de aanwezigen. Toch had ze ook zichtbaar pijn bij het stappen en werd ze geholpen door haar begeleiders.

Toen Mirjana knielde, ging ze meteen over in diep gebed. Onze-Lieve-Vrouw verscheen om 13u38 en bleef tot 13u42. Aan de voet van de Verschijningsberg schreeuwden enkele bezeten mensen.

Mirjana begroette Onze-Lieve-Vrouw met een stralende glimlach, maar was heel ernstig tijdens de Verschijning. Toen de Verschijning ten einde was, herviel Mirjana onmiddellijk in de rugpijn die haar zo kwelt en moest ze rechtgeholpen worden en even bij haar positieven komen vooraleer de boodschap door te kunnen geven.

Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

"Lieve kinderen, mijn aardse leven was eenvoudig. Ik voelde liefde en Ik verheugde me over kleine dingen. Ik hield van het leven -een geschenk van God- zelfs wanneer pijn en lijden mijn hart doorboorde. Mijn kinderen, Ik bezat de kracht van het geloof en het grenzeloze vertrouwen in Gods liefde. Al wie de kracht van het geloof bezit, is sterker. Het geloof doet je leven naar wat goed is en dan komt het licht van Gods liefde altijd op het moment dat je ernaar verlangt. Dat is de kracht die pijn en lijden ondersteunt.

Mijn kinderen, bid voor de kracht van het geloof. Vertrouw op de Hemelse Vader en wees niet bang. Weet dat geen enkel schepsel dat God toebehoort, verloren gaat, maar zal leven in eeuwigheid. Aan elke pijn komt een einde en dan begint een leven van vrijheid, daar waar al mijn kinderen aankomen, waarnaar alles terugkeert. Mijn kinderen, jullie strijd is zwaar. En hij zal zelfs nog zwaarder worden, maar jullie volgen mijn voorbeeld. Bid voor de kracht van het geloof. Vertrouw op de liefde van de Hemelse Vader. Ik ben bij jullie. Ik toon Mij aan jullie. Ik bemoedig jullie. Met een immense moederlijke liefde draag Ik zorg voor jullie ziel. Dankjewel."

Download hier de Boodschap aan Mirjana in PDF

Adobe PDF file icon 32x32

Filmpje van de Verschijning

Foto's van de Verschijning

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish