Mirjana tijdens de Verschijning op haar verjaardag

Zienster Mirjana Dragicevic-Soldo had dagelijkse Verschijningen van 24 juni 1981 tot 25 december 1982.  Tijdens de laatste dagelijkse Verschijning vertelde Onze-Lieve-Vrouw haar het tiende geheim en zei dat Ze voortaan jaarlijks zou verschijnen op 18 maart, Mirjana's verjaardag.  Zo ook dit jaar.  Vele duizenden pelgrims verzamelden voor het bidden van de Rozenkrans.  De Verschijning duurde van 13u50 tot 13u56. 

Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

"Lieve kinderen, met Moederlijk hart dat vervuld is van liefde voor jullie, mijn kinderen, verlang Ik ieder van jullie een volledig vertrouwen te leren hebben in God de Vader. Ik verlang dat jullie door een innerlijk inzicht en door een innerlijk luisteren, leren om Gods wil te volgen. Ik verlang dat jullie grenzeloos leren vertrouwen in Zijn genade en Zijn liefde, zoals Ik altijd vertrouwvol was.

Daarom, mijn kinderen, zuiver jullie harten. Bevrijd jezelf van alles wat je uitsluitend bindt aan het aardse en laat toe dat hetgeen van God komt, jouw leven vormt door gebed en offer, zodat Gods Koninkrijk in je hart kan komen. Dat je kan beginnen leven vanuit God de Vader, dat je altijd zou trachten mee te gaan met mijn Zoon.  Maar voor dat alles, mijn kinderen, moeten jullie arm zijn van geest en vervuld van liefde en genade. Jullie moeten zuivere en eenvoudige harten hebben en altijd bereid om te dienen. Mijn kinderen, luister naar mij, Ik spreek voor jullie redding Dankjewel."

Foto's van de Verschijning

Filmpje van de Verschijning