Mirjana tijdens de Verschijning op haar verjaardag

Zienster Mirjana Dragicevic-Soldo had dagelijkse Verschijningen van 24 juni 1981 tot 25 december 1982.  Tijdens de laatste dagelijkse Verschijning vertelde Onze-Lieve-Vrouw haar het tiende geheim en zei dat Ze voortaan jaarlijks zou verschijnen op 18 maart, Mirjana's verjaardag.  Zo ook dit jaar.  Vele duizenden pelgrims verzamelden voor het bidden van de Rozenkrans.  De Verschijning duurde van 13u47 tot 13u53. 

Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende boodschap:

"Lieve kinderen, met een vol hart vraag Ik jullie, smeek Ik jullie, mijn kinderen: zuiver je hart van de zonde en richt je naar God en naar het eeuwige leven. Ik vraag je, wees waakzaam en open voor de waarheid. Laat niet toe dat al het aardse van deze wereld jou verwijdert van de ware kennis van de tevredenheid in de gemeenschap met mijn Zoon.

Ik leid jullie op de weg van de ware wijsheid, want alleen door de ware wijsheid kan je ware vrede en het ware goede leren kennen. Verlies geen tijd met het vragen van tekenen aan de Hemelse Vader, want Hij heeft jullie reeds het grootste teken gegeven, en dat is mijn Zoon. Daarom mijn kinderen, bid zodat de Heilige Geest jullie kan binnenvoeren in de waarheid, jullie kan helpen haar te leren kennen, en dat jullie door die kennis van de waarheid één mogen zijn met de Hemelse Vader en met mijn Zoon. Dat is de kennis die vreugde geeft op aarde en die de deur naar het eeuwige leven en de oneindige liefde opent. Dankjewel."

 

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish