Update: De Verschijning vond plaats bij Jakov Colo thuis, in diens woonkamer, en stond open voor iedereen.  Zowat 100 tot 150 gelovigen woonden de Verschijning bij.

Bij zijn laatste dagelijkse Verschijning op 12 september 1998 beloofde Onze-Lieve-Vrouw voortaan jaarlijks aan Jakov te verschijnen op Kerstmis, 25 december.  Zo geschiedde ook dit jaar.  De Verschijning begon om 14u15 en duurde 10 minuten.

Onze-Lieve-Vrouw gaf de volgende Boodschap:

"Lieve kinderen, geef mij het geschenk van uw leven en geef uzelf volledig over aan mij zodat ik u mijn Moederlijke liefde en de liefde van mijn Zoon voor u kan helpen begrijpen.  Mijn kinderen, ik hou onmetelijk veel van u en speciaal vandaag, op de dag waarop mijn Zoon geboren werd, verlang Ik ieder van u te ontvangen in mijn hart en de gave van uw leven te schenken aan mijn Zoon.

Mijn kinderen, Jezus houdt van u en schenkt u de genade te leven in zijn Barmhartigheid, maar de zonde heeft het hart van zovelen onder u ingenomen en u leeft in duisternis.  Daarom, mijn kinderen, wacht niet, zeg 'nee' tegen de zonde en geef uw hart over aan mijn Zoon, want alleen zo zal u kunnen leven in Gods Barmhartigheid en, met Jezus in uw hart, op weg gaan naar uw verlossing."

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish