Zonsondergang op de Verschijningsberg op 1 september 2017Vrijdagavond 1 september 2017 was een prachtige avond in Medjugorje. De bedevaarders die tijdig de Verschijningsberg beklommen, werden getrakteerd op een schitterende zonsondergang. Toen de nacht viel, scheen een heldere maan over alle aanwezigen.

De mensen bleven maar toestromen, tot net voor het moment van de Verschijning. Toen het zover was, zat de ganse Podbrdo vol met biddende mensen. Vroeger op de avond werd er gezongen, gevolgd door het bidden van de Droeve mysteries van de Rozenkrans. Omstreeks 22 uur verscheen Onze-Lieve-Vrouw aan Ivan. De H. Maagd bleef acht minuten lang onder ons.

Na afloop verklaarde Ivan: "Ook vandaag wil ik jullie zoals altijd het voornaamste meegeven uit de ontmoeting met Onze-Lieve-Vrouw van deze avond. Ook vandaag kwam Onze-Lieve-Vrouw vreugdevol en blij onder ons en begroette Zij ons met haar Moederlijke groet: "Geloofd zij Jezus, mijn lieve kinderen." Daarna bleef Zij een langere tijd over ons bidden. Zij bad ook over alle aanwezige zieken hier. Dan zei de Heilige Maagd:

"Lieve kinderen, ook vandaag, in deze tijd, verlang Ik jullie opnieuw op te roepen om te bidden voor mijn intenties, voor mijn plannen die Ik verlang te realiseren door mijn komst. Bid, lieve kinderen, en wees volhardend in het gebed. De moeder bid voor ieder van jullie en spreekt voor ieder van jullie ten beste bij haar Zoon. Dank jullie, dat jullie ook vandaag aan mijn oproep gehoor hebben gegeven."

Vervolgens zegende Onze-Lieve-Vrouw ons allen met haar Moederlijke zegen en zegende alle daartoe meegebrachte voorwerpen. Daarna heb ik jullie allen, al jullie noden, jullie intenties en jullie gezinnen, en in het bijzonder ook alle zieken, in gebed aanbevolen. Daarna bleef Onze-Lieve-Vrouw een tijdlang verder bidden over ons allen en ging in dat gebed van ons heen, omgeven door een verlicht Kruis en met de afscheidsgroet: "Ga in vrede, mijn lieve kinderen". "

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish