Zonsondergang boven MedjugorjeHet was gisteren een prachtige zonsondergang in Medjugorje met wat wolkensluiers boven het Blauwe Kruis. Ivan en zijn gebedsgroep baden de Blijde mysteries van de Rozenkrans in afwachting van de komst van de Heilige Maagd. Onze-Lieve-Vrouw verscheen rond 22 uur en de Verschijning duurde een zestal minuten.

Na afloop verklaarde Ivan: "Onze-Lieve-Vrouw kwam vanavond erg vreugdevol en blij onder ons en begroette ons met haar Moederlijke groet: "Geloofd zij Jezus, mijn lieve kinderen." 

Daarna bad Zij een tijdlang met uitgestrekte armen over ons allen hier aanwezig en in het bijzonder bad Zij voor de aanwezige priesters en voor de zieken. Dan zei de Heilige Maagd:

"Lieve kinderen, ook vandaag verlang Ik jullie op te roepen om in deze tijd bijzonder te bidden voor mijn plannen, plannen die Ik verlang te verwezenlijken met mijn komst. In het bijzonder, lieve kinderen, bemoedig Ik jullie om te bidden voor de gezinnen, voor de jeugd. Bid, lieve kinderen, en wees volhardend in gebed. Ik spreek voor ieder van jullie ten beste bij mijn Zoon. Dank jullie, lieve kinderen, dat jullie ook vandaag aan mijn oproep gehoor hebben gegeven."

Onze-Lieve-Vrouw zegende ons allen met haar Moederlijke zegen en zegende alle daartoe meegebrachte voorwerpen. Ik heb jullie allen, al jullie noden, jullie intenties, jullie gezinnen en in het bijzonder de zieken, in gebed aanbevolen. Daarna bleef Onze-Lieve-Vrouw een tijdlang verder bidden en ging in dat gebed van ons heen, omgeven door een verlicht Kruis en met de afscheidsgroet: "Ga in vrede, mijn lieve kinderen". "

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish