Eerder op de avond baden zieners Ivan Dragicevic en Marija Pavlovic samen het Magnificat bij het buitenaltaar (zoals elke dag tijdens het Jongerenfestival)Bij het einde van een bijzonder mooi en geslaagd Jongerenfestival kwam Ivan zaterdagavond 5 augustus met zijn gebedsgroep samen op de Verschijningsberg. Al vanaf 18.00 uur arriveerden de eerste pelgrims om de Verschijning van Onze-Lieve-Vrouw mee te maken. Tijdens het jongerenfestival liepen de temperaturen dagelijks op tot boven de 40°C, de rotsen waren nog warm toen Maria iets voor 22.00 uur verscheen aan de ziener. Onze-Lieve-Vrouw bleef 12 minuten onder ons.

Na afloop verklaarde Ivan: "Zoals steeds wil ik jullie het voornaamste meegeven uit de ontmoeting met Onze-Lieve-Vrouw. Ook vanavond kwam Onze-Lieve-Vrouw heel vreugdevol en blij onder ons en zoals altijd begroette Zij ons met haar Moederlijke groet: "Geloofd zij Jezus, mijn lieve kinderen." Daarna strekte Zij met grote vreugde de armen over ons uit en bad over alle aanwezigen hier. Dan zei de Heilige Maagd:

"Lieve kinderen, ook vandaag verheug Ik mij met jullie en ook vandaag wil Ik jullie oproepen om te kiezen voor Jezus. Ik zie veel jongeren die hernieuwd worden, die keuzes maken en veranderen. Bid voor de jongeren, lieve kinderen, bid voor gezinnen. De Moeder bidt voor jullie allen. Vooral in deze tijd van genade: bid meer! Bid dat mijn Zoon geboren mag worden in jullie harten, dat Hij jullie mag hernieuwen en laat de Heilige Geest toe jullie te leidenDank jullie, lieve kinderen, dat jullie ook vandaag aan mijn oproep gehoor hebben gegeven."

Daarna zegende Onze-Lieve-Vrouw alle aanwezigen met haar Moederlijke zegen en zegende Zij alle daartoe meegebrachte voorwerpen. Ik heb jullie allen, al jullie noden, jullie intenties, jullie gezinnen en de jongeren hier op dit festival en hun familie in gebed aanbevolen. Daarna bleef Onze-Lieve-Vrouw nog een tijdlang verder over ons bidden en ging in dat gebed van ons heen, omgeven door een verlicht Kruis en met de afscheidsgroet: "Ga in vrede, mijn lieve kinderen"."

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish