Het Blauwe Kruis, gisteren bij de Verschijning aan IvanMaandagavond 23 februari kwam Ivan om 22.00 uur met zijn gebedsgroep samen bij het Blauwe Kruis. Na zijn ontmoeting met Onze-Lieve-Vrouw zei Ivan: "Ook vandaag zal ik trachten het voornaamste uit de ontmoeting met Onze-Lieve-Vrouw te beschrijven. Onze-Lieve-Vrouw kwam vanavond opnieuw heel vreugdevol en gelukkig onder ons en begroette ons zoals altijd met haar Moederlijke groet: "Gezegend zij Jezus, mijn lieve kinderen."

Daarna strekte Zij de handen over ons uit en bad een tijdlang over ons allen. Zij bad in het bijzonder voor de aanwezige zieken. Daarna zei Onze-Lieve-Vrouw:

"Mijn lieve kinderen, mijn kleine kinderen, ook vandaag verlang Ik jullie op te roepen om in de komende genadetijd meer te bidden in jullie gezin. Vernieuw jullie gezinsgebed. Bid in het bijzonder samen met de kinderen. Bid, lieve kinderen, voor mijn intenties, voor mijn plannen die Ik verlang te realiseren door mijn komst hier. Bid in het bijzonder voor mijn vredesplannen. De Moeder bidt steeds met jullie en is altijd dichtbij jullie. Daarom, kies. Kies om meer te bidden. Dank jullie, lieve kinderen, dat jullie ook vandaag aan mijn oproep gehoor hebben gegeven."

Daarna zegende Onze-Lieve-Vrouw ons allen met haar Moederlijke zegen en zegende alles wat daarvoor meegebracht was. Zoals altijd, en ook vandaag, heb ik jullie allen aanbevolen, al jullie noden, jullie intenties, jullie gezinnen en in het bijzonder ook de zieken. Onze-Lieve-Vrouw bleef vervolgens nog een tijdje verder met uitgestrekte armen over ons bidden en in dat gebed ging Ze van ons heen, omgeven door een verlicht Kruis en met de afscheidsgroet: "Ga in vrede mijn lieve kinderen."

Dit moet het voornaamste geweest zijn in de ontmoeting van deze avond", aldus Ivan.

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish