Kardinaal Christoph Schönborn van Wenen"Paus Franciscus zou een jaar of meer tijd kunnen uittrekken voor het bestuderen van het Medjugorjerapport alvorens een besluit kenbaar te maken", zo heeft kardinaal Christoph Schönborn bekend gemaakt in een kort video-interview. De Oostenrijkse kardinaal maakte deel uit van de entourage van de Paus bij diens bezoek aan Redipuglia in Italië op 13 september laatstleden.

"We hebben alle documenten overgemaakt en de Paus bekijkt deze nu. Men zegt wel dat er elk moment een uitspraak kan komen, maar de Paus kan er even goed een jaar of langer over doen. Maar maak je geen zorgen intussen. Laten we naar Medjugorje blijven gaan in geloof. Het belangrijkste is te geloven!

Er is goed werk geleverd (door de Congregatie voor de Geloofsleer, nvdr). De wijsheid van de Kerk zal ons een besluit brengen. Bid en heb vertrouwen. Onze-Lieve-Vrouw is daar, de Gospa is daar. We zijn niet alleen! De Heer draagt zorg voor zijn volk. Wij zijn vertrouwvol", zei de kardinaal nog.

Bekijk het interview hieronder:

Fotogalerij

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish