Op deze pagina vindt u aankondigingen van Medjugorje-activiteiten ter plaatse, in België, Nederland of kort over de grens.  Ook een activiteit te melden?  Laat het ons weten.

Let wel: we nemen enkel activiteiten op waar een duidelijke link is met Medjugorje.  De opname gebeurt uiteraard geheel kosteloos.

Van harte uitgenodigd op de Dag van de Mariavrienden

"Dat Gods Geest ons mag bezielen"

De Mariale gebedsgroep van Vosselaar nodigt iedereen uit om op zondag 4 juni 2017 te komen meebidden en -zingen, in de O.L.Vrouwekerk, Pastoor Woestenborghslaan, 2350 Vosselaar (B).

Er wordt gestart om 14.00 uur met een Rozenhoedje, gevolgd door de Eucharistie, en aansluitend een korte Aanbidding. Tijdens het Rozenhoedje is er biechtgelegenheid. Het einde wordt voorzien omstreeks 16.30 uur.

De middag wordt opgeluisterd door Elly & Koen van “GeBak”, zeer bekend om hun geestelijke liederen. Na dit moment van gebed en zang, wordt iedereen uitgenodigd voor een gezellig babbeltje met een drankje.

Meer info:
Staf Druyts - Tel: 014 61 53 67 (B) - 0032 14 61 53 67 (NL)
Pol Sels - Tel: 014 61 38 97 (B) - 0032 14 61 38 97 (NL)

Allen van harte welkom! Zeg het voort!

Het 28ste Jongerenfestival in Medjugorje komt eraanVan dinsdag 1 augustus tot en met zondag 6 augustus 2017 vindt in Medjugorje opnieuw het jaarlijkse Jongerenfestival plaats.

Het programma zal bestaan uit catechese, getuigenissen, het vieren van de Eucharistie, gebed en Aanbidding van de Heer in het Heilig Sacrament.

Alle jongeren worden van harte uitgenodigd op dit 28ste festival voor de jeugd. Deze jongerendagen werden opgericht door Pater Slavko Barbaric zaliger die in 1990 voor het eerst enkele honderden mensen samenbracht, samen met twee gitaristen en een handvol zangers in de voormalige groene tent. Ieder jaar groeide het evenement en stroomden steeds meer deelnemers toe. Het is nu ieder jaar veruit het grootste evenement in Medjugorje. Het thema dit jaar luidt:

Dat jullie liefde blijft groeien

"En ik bid dat uw liefde blijft groeien door inzicht en fijnzinnigheid,
zodat u kunt onderscheiden waar het op aankomt." (Fil 1:9)

Logo van het 28ste Jongerenfestival in Medjugorje

Het programma gaat als volgt:

Dinsdag 1 augustus

18.00 uur Rozenkransgebed
19.00 uur Plechtige opening van het festival, gevolgd door de H. Mis
21.00 uur Aanbidding van het H. Sacrament (einde voorzien om 22.00 uur)

Lees meer...

Medjugorje bij ons


Pater Petar Ljubicic 

 

Pater Petar Ljubicic was al enkele keren te gast op Medjugorje-gebedsdagen in onze contreien

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish