Op deze pagina vindt u aankondigingen van Medjugorje-activiteiten ter plaatse, in België, Nederland of kort over de grens.  Ook een activiteit te melden?  Laat het ons weten.

Let wel: we nemen enkel activiteiten op waar een duidelijke link is met Medjugorje.  De opname gebeurt uiteraard geheel kosteloos.

Begin dit jaar spraken pastoor Carl Müller en Jos Duijf, beiden uit Velden en al jaren Medjugorjepelgrims, over het regelmatig houden van een gebedsmiddag. Velden is wellicht niet bij iedereen bekend maar ligt in de gemeente Venlo 3 km ten noorden van de stad. Deze uitnodiging doen we aan iedereen, maar in het bijzonder aan hen die binnen een straal van 50 - 100 kilometer wonen.

Wij geloven dat het goed is om samen te bidden voor de vrede die de wereld zo hard nodig heeft. Het is nu de derde keer dat we een gebedsmiddag houden en wij hopen dat dit in andere kerken navolging zal vinden. We zijn op zoek naar muzikale mensen die de middag muzikaal willen opluisteren in de geest van Medjugorje.

Zondagmiddag bidden we weer samen, lees de tekst hieronder.

Welkom op de gebedsdag in Velden

Medjugorje bij ons


Pater Petar Ljubicic 

 

Pater Petar Ljubicic was al enkele keren te gast op Medjugorje-gebedsdagen in onze contreien

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish