Welkom in Medjugorje

 

gospa

 

"Als je wist hoeveel ik
van je houd, zou je
tranen wenen van vreugde."

 

 

Meer over Medjugorje

 

Recentste Boodschap aan Marija Pavlovic

Boodschap van 25 juli 2019:

 

"Lieve kinderen, mijn oproep voor jullie is gebed. Moge het gebed een vreugde voor jullie zijn en een krans die jullie bindt met God. Kindertjes, beproevingen zullen komen en jullie zullen niet sterk zijn, en de zonde zal regeren maar, als jullie de mijnen zijn, zullen jullie overwinnen omdat jullie toevluchtsoord het Hart van mijn Zoon Jezus zal zijn. Daarom kindertjes, keer terug tot het gebed, tot het gebed dag en nacht leven wordt voor jullieDank dat je aan mijn oproep gehoor hebt gegeven."

 

Nuttige linken:

Weer in Medjugorje

 

Paus laat bedevaarten naar Medjugorje toeDe persdienst van de H. Stoel onderstreept dat de toestemming niet betekent dat paus Franciscus de verschijningen in Medjugorje als authentiek erkent.

Zoals vanmorgen gezamenlijk aangekondigd door mgr. Henryk Hoser, de bijzondere apostolische visitator voor de parochie van Medjugorje, en de apostolische nuntiatuur in Sarajevo, heeft paus Franciscus toestemming gegeven om bedevaarten naar Medjugorje te organiseren, antwoordde Alessandro Gisotti, interim-directeur van de persdienst van de Heilige Stoel, zondagmorgen op vragen van journalisten.

Gisotti haastte zich om meteen eraan toe te voegen dat die pauselijke toestemming niet mag geïnterpreteerd worden als een officiële erkenning van de verschijningen in het erg populaire bedevaartsoord in Bosnië-Herzegovina. Die vereisen nog altijd een onderzoek door de Kerk, onderstreepte Gisotti. Daarom moet worden voorkomen dat dergelijke bedevaarten verwarring of dubbelzinnigheid op leerstellig vlak creëren. En dit geldt ook voor de voorgangers van welke orde en graad ook, die van plan zijn om naar Medjugorje te gaan en daar voor te gaan of te concelebreren in een plechtige viering.

Rekening houdend met de aanzienlijke stroom mensen die naar Medjugorje op bedevaart gaan en de overvloedige vruchten van genade die daaruit voortvloeien, maakt deze beslissing deel uit van de speciale pastorale aandacht die paus Franciscus aan die realiteit wil besteden, gericht op het bevorderen en bekendmaken van de vruchten van het goede, zei Gisotti nog. Volgens de Vaticaanse perschef zal de beslissing van de paus de apostolische visitator helpen om – in samenwerking met de plaatselijke bisschoppen – de relaties met de priesters die belast zijn met de organisatie van bedevaarten naar Medjugorje te verbeteren. Het zal hen toelaten de bedevaarders correct en goed voor te bereiden, door hen de nodige informatie en aanwijzingen te bezorgen om die bedevaarten op een vruchtbare manier te kunnen leiden.

Bron: Kerknet.be / Vaticannews.va

Verschijningsberg Live

Livebeelden Medjugorje

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

Ga naar de live-uitzending :
(geen uitzending bij zwart beeld)

Multimedia (origineel)

Multimedia (vertaald)

Radio Mir Medjugorje

Naar Medjugorje?

Op bedevaart naar Medjugorje? Goed idee, Maria verwacht u!
U vindt alle info onder het menu 'Op bedevaart'.

 

Alvast enkele nuttige linken:

Zoeken in Bedevaart.net

Google Translator

Dutch Croatian English French German Italian Polish Slovak Slovenian Spanish